EbreNotícies

Firmat un conveni per donar suport a les famílies de persones diagnosticades amb el Trastorn de l’Espectre Autista

Ahir es va signar el conveni de col·laboració entre l’Associació Trastorn Espectre Autista Terres de l’Ebre (ATEATE), integrada per famílies que volen donar resposta a les necessitats dels seus fills, i la Fundació Mercè Pla, que vetlla per l’atenció social de les persones amb discapacitat i persones en situació de dependència, mitjançant la defensa dels seus drets.

El conveni estableix un nexe d’unió entre les dues associacions, per dur a terme activitats de suport i acompanyament a les famílies, amb fills i/o filles, tutelats i/o tutelades, diagnosticades TEA, ateses en els serveis que gestiona la Fundació, o bé que en siguin derivades a aquests, per rebre orientació. A més d’atendre les demandes, que ambdues parts, puguin manifestar, i que facin referència als interessos comuns.

El proper pas serà crear una Comissió de treball amb membres de les dues entitats per poder començar a treballar amb les diferents activitats que es portaran a terme. El conveni ha estat signat per Àngel Chavarri Margelí, president de l’Associació Trastorn Espectre Autista Terres de l’Ebre i per Santiago Codinachs i Riera, president de la Fundació privada Mercè Pla.

Redacció – X. S.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close