14.3 C
Amposta

Finalitzades les obres d’ampliació i millora de l’antic escorxador d’Alcanar

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament d’Alcanar ha finalitzat les obres d’ampliació, reforma i millora de l’edifici de l’antic escorxador, que alberga la seu de l’Agrupació Municipal Canareva (AMC). El projecte es va adjudicar el mes d’abril d’enguany a la mercantil Moiras Serviobra, SL, per un import de 95.232,51 euros (IVA inclòs).

El projecte s’ha basat en el cobriment d’una part del pati posterior, on s’ha construït una nova sala d’assaig diàfana i de grans dimensions, amb 10 m de profunditat per 12.50 m de llargària, sense pilars centrals ni cap altre element al mig. La coberta de la nova sala s’ha dividit en dos parts: la part plana, de 2,70 m de llargària i 2,60 m d’alçària, i la part inclinada, aixecada respecte a la primera per a permetre l’entrada de llum i ventilació natural. El projecte també ha inclòs obres més menudes de reforma de l’anterior sala d’assaig, que s’ha dividit en dos: una cambra tancada destinada a aula d’estudi i assaig, i una sala oberta per a permetre el pas a les dos aules existents, de les quals una acollirà el despatx de direcció i l’altra l’arxiu, que connecta amb lanova sala d’assaig.

Joan Roig, alcalde d’Alcanar, destaca que “aquesta actuació, juntament amb les obres de reforma de l’EMMA i de creació del conservatori, la construcció del nou auditori i l’impuls del grau de Discjòquei i So, són els passos per a assolir aquest model de poble que defensemen el nostre pla de govern, basat en la cultura i la música com a motors de desenvolupament social i econòmic”.

Ivette Fibla, regidora d’Urbanisme, explica que “s’ha procurat un disseny senzill i agradable, que estiga d’acord amb l’entorn i amb les necessitats actuals, garantint al màxim l’entrada de llum i la ventilació natural”. Per a poder adaptar l’edifici als criteris actuals en matèria d’accessibilitat i protecció contra incendis, també s’han dut a terme obres de millora de les rampes d’accés.

L’obra ha rebut una subvenció de 30.000 euros de la Diputació de Tarragona “per a la millora i ampliació de l’antic escorxador municipal”, amb un import del 31,50 % del cost total. La resta ha estat finançada per l’Ajuntament d’Alcanar.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -