14.3 C
Amposta

Finalitzada la primera fase de les obres de millora de l’Escola Municipal de Música d’Alcanar

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Junta de Govern Local del 2 de desembre de 2020 va adjudicar a Sercodelta Empresa Constructora, SL, les obres de la primera fase, d’adequació de la planta baixa de l’Escola Municipal de Música d’Alcanar a la normativa sobre l’accessibilitat i l’acústica i al Reglament d’instal·lacions tèrmiques als edificis (RITE), per un import de 63.706,56 euros (IVA exclòs).

En els treballs de la segona fase, que començaran en els pròxims mesos, s’adequaran les dos plantes restants, la primera i  la segona, i es construiran les aules del futur conservatori.

Quant a l’accessibilitat, els treballs de la primera fase han consistit a eliminar la rampa d’accés exterior i a habilitar una plataforma muntaescales al lateral del replà d’accés a l’edifici, per tal de complir els requisits normatius d’accessibilitat. A més, també s’han adaptat els lavabos d’aquesta planta.

Ivette Fibla, regidora d’Urbanisme, explica que, “al mateix temps que es feia l’obra, la Brigada Municipal d’Obres i Serveis ha aprofitat per a canviar els llums de la planta baixa per altres de baix consum, per tal de seguir també els nous estàndards de consum elèctric”.

Maribel Ramon, regidora d’Educació, aclareix que, “malgrat que en breu tindrem l’autorització per a reprendre les classes a l’escola de música, les que ara es fan a l’Escola Joan Baptista Serra de moment no es traslladaran, ja que s’espera que prompte s’inicien les obres del conservatori”.

Redacció-

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -