14.3 C
Amposta

Finalitza a Tortosa el programa Ujaripén, centrat amb el col·lectiu gitano

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Un lliurament de diplomes i una festa musical van servir ahir a la tarda per cloure la quarta edició del programa Ujaripén. Inclòs al procés comunitari de Tortosa, el projecte treballa per millorar la cohesió i la convivència a la ciutat, incidint directament en el col·lectiu gitano a través de diversos àmbits. Un dels més importants és l’educatiu, a través de formació a jóvens i persones adultes, que els ajuden a disposar de més oportunitats per al seu desenvolupament personal i per millorar la igualtat a l’hora d’accedir al mercat laboral.

En aquesta ocasió hi han pres part uns 60 menors d’edat (que han pogut participar en els espais educatius, de reforç escolar, de lleure o d’activitats artístiques), així com una trentena d’adults (als quals s’ha fet acompanyament per a la inserció laboral i s’ha potenciat la millora de competències instrumentals pel que fa al seu currículum). En total, unes 25 famílies de Tortosa, que a través d’aquest programa poden millorar les seues condicions sociolaborals.

El projecte Ujaripén es du a terme conjuntament des de l’Ajuntament de Tortosa, Creu Roja Tortosa i Càritas Tortosa, amb el suport econòmic de l’Obra Social La Caixa.

Redacció – V. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -