Tots els gols

Festival del Gandesa a Riudoms

El Gandesa aixafa a un Riudoms que no ha sabut aparèixer en quasi tot el partit

Avui, els Terraltins viatjaven a la localitat de Riudoms en una consigna clara, emportar-se els tres punts després de dos partits estranys, un primer a Torreforta on els de López no van donar una bona imatge i a casa contra el Vila-seca on van guanyar, però per la mínima. Per altra banda el Riudoms, de jugadors contrastats com Saddik i Garrido, que portaven només una derrota en els últims 11 partits, i aquesta contra el Tortosa la setmana passada per la mínima, esperaven al Gandesa per refer-se després que els tortosins trenquessin la seva ratxa de 10 partits sense conèixer la derrota.

 

El Gandesa es presentaria al Municipal de Riudoms amb les baixes de Pau Ripoll, que ja comença a tocar pilota després de la seva baixa de llarga duració, Víctor Vila i Òscar. El partit començaria amb un Gandesa molt ficat i en ganes de treure els tres punts ben aviat, això si, primers 10 minuts de respecte on les jugades més perilloses serien favorables al conjunt de López, encetaria els xuts a porta Gumi, que no materialitzaria després de provar des de la frontal i la pilota marxes per damunt del travesser, el Riudoms arribaria alguna vegada de forma tímida per banda dreta, però es trobaria amb un Domènech atent, només seria superat una vegada per Adrian Morales, jugador groguet que més havia participat fins al moment, i aquesta única vegada Rojas faria una intervenció de mèrit perquè no puges el primer gol local. La reacció seria ràpida i Gumiel, faria un canvi de joc raç diagonal des del vèrtex de l’àrea fins a l’altra banda on Simo es faria gran i afusellaria el porter del Riudoms. Només 4 minuts després Gumiel tindria l’oportunitat de xutar de falta des de quasi el mateix lloc on minuts abans feia la passada a Simo, i s’inventava un autèntic xut de geni que aixecaria del seient inclús als aficionats locals, traient amb la pilota les teranyines del segon pal. No tindria molta història més la primera part, que tot i no ser protagonista per moltes més ocasions, els Gandesans serien superiors.

A la represa el Riudoms treia el caràcter i conscient que un gol els ficaria al partit, tindria els millors minuts, tot i això res d’interessant i tot controlat per una defensa que ha estat un autèntic mur, Tomé i Guerola serien els culpables que Rojas sigues més espectador de l’habitual, i les poques vegades que el Riudoms atemptava la porta de David, aquest solucionaria perfectament. Només 10 minuts serien els que el Riudoms podria veure’s dins del partit, perquè en poc temps, es tornaria a engegar la maquinària dels Gandesans, i de quina forma… Difícil destacar un jugador a partir d’aquests moments, Tomé seria segur amb les pilotes que trauria per aire el Riudoms, Guerola s’atreviria inclús amb sortides amb la pilota conduïda, Domènech i Oriol solucionant els problemes que podria tenir l’equip per banda i descarats en atac, Ubalde i Gumiel fent d’Ubalde i Gumiel, Ferran filtrant passades espectaculars… un espectacle futbolístic que es culminaria amb el gol del gandesà que no tenia la seva millor jornada, Dilla, que tot i això aprofitaria una passada entre centrals de Saumell que seria el que faria pujar el 3-0 al marcador després de superar al porter de Riudoms. Ràpid es veuria com tots els companys animarien al davanter de Valderobles, i segur que ha funcionat perquè per primera vegada veuríem a Dilla fent el que estem acostumats a veure, tot comença a les botes de Saumell una vegada més (que aprofita els pocs minuts que disposa com si fossin or), habilita a Gumiel perquè l’aixequi de “cullereta” per a Dilla, amb la carrera a l’espai iniciada, aquest la baixa amb la punta de la bota i quasi sense angle marca, un autèntic golàs Made in Dilla. El Riudoms tindria la protesta a la genialitat de Dilla només 10 minuts més tard, on Víctor Garrido superaria amb un bon remat de cap a porta després d’una sacada de falta lateral. Tot i això, el Gandesa encara tindria l’última paraula i tornava a engegar la maquinària, culminaria Genis, però la jugada es digna de ser gravada, després que amb triangulacions la pilota acabes filtrada per a Dilla una vegada mes a l’espai, perquè fes la passada enrere per a Genis i anotés el 5 i últim gol del partit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JUGADOR DEL PARTIT

Jaume Gumiel (GUMI): Ha sigut un autèntic espectacle al mig del camp, demostrant el futbol que té al cap, per això és possiblement un dels millors de la categoria. Sacrificat en defensa, creador d’oportunitats de gol, sempre amb la passada correcta dibuixada al cap, llançador de falta espectacular… Poc més podem dir, que quan té la pilota als peus i se’l deixa pensar, surten autèntiques genialitats. Ha exercit de capità i ha estat pendent sempre dels companys fent de veterà, en definitiva, jugador que quasi sempre és determinant per al seu equip. Gumiel que numèricament acumula avui 2 assistències i un gol.

Alberto Lòpez és el tècnic del CF Gandesa.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close