14.3 C
Amposta

El Felip Pedrell s’obre una vegada més a l’òpera, amb la representació de ‘L’elisir d’amore’

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

‘Una furtiva lagrima’, l’ària més coneguda de l’òpera ‘L’elisir d’amore’, de Gaetano Donizetti, ressonarà l’1 de març al teatre auditori Felip Pedrell. Ho farà dins del cicle Òpera a Catalunya, que un any més arribarà a Tortosa de la mà de l’associació Amics de l’Òpera de Sabadell. La representació permetrà escoltar, amb música interpretada en directe pels integrants de l’Orquestra Simfònica del Vallès, una de les composicions més reconegudes del gènere de l’òpera còmica.

Narra la història de Nemorino, un jove ingenu que se sent enamorat d’Adina, tot i que no s’atreveix a confessar-li el que sent per ella. L’aparició del venedor ambulant, el xarlatà Dulcamara, li presenta l’oportunitat de comprar un elixir que puga enamorar la noia, tot i que en realitat es tracta d’una ampolla de vi.

La representació compta amb dos actes, amb una durada total aproximada de 2 hores i 35 minuts, i serà sobretitulada en català per facilitar el seguiment de la història. Les entrades per poder-la veure ja són a la venda a través del portal www.teatreauditoritortosa.cat, amb preus de 35 euros a platea, i de 25 a l’amfiteatre. La funció, que arrancarà a les 21 h, comporta un muntatge tècnic destacat per encabre tots els elements escenogràfics, així com els integrants de l’orquestra.

No és la primera ocasió que el teatre auditori Felip Pedrell inclou una òpera a la seua programació: sense anar més lluny, fa poc més d’un any els Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès ja hi van interpretar ‘Così fan tutte’, de Wolfgang Amadeus Mozart.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -