14.3 C
Amposta

Faltes d’ortografia i Comic Sans, en la resolució de la Junta Electoral a l’EMD de Jesús per treure una estelada

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Redacció.- Ahir el servei de premsa del Partit Popular, va fer arribar als mitjans de comunicació la resolució de la Junta Electoral de Zona de Tortosa, en relació a una denúncia presentada pel candidat del PP a l’alcaldia de Tortosa, Tonyo Vallés, sobre l’exhibició de símbols i pancartes partidistes a l’Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús.

El document fa referència a una estelada que es troba en l’encreuament de la C-12, i que la formació política vol obligar a l’EMD a treure-la, per considerar-la un símbol partidista en un lloc de titularitat pública. L’arxiu té tres pàgines, i a la primera, es poden observar dues faltes d’ortografia, amanides amb la tipografia Comic Sans, creada el 1994 pel dissenyador Vincent Connare, i que és considerada pels entesos en la matèria, com un dels tipus de lletres més odiats en la història.

Les faltes estan centrades en el nom del poble. En el text es pot llegir “en la entidad Municipar de Jesus“. Els lletrats de l’administració de Justícia s’obliden de la “L” de municipal, del terme “descentralitzada” i de l’accent a “Jesús”, que el duu tant en català com en castellà. En la resta de pàgines, escrites en català, no hi ha gaire per remarcar.

Més enllà d’aquests detalls, Amposta i Tortosa ja han retirat els símbols que la Junta considerava partidistes, com les pancartes per la llibertat dels presos polítics, i el consistori d’Alcanar, va anunciar ahir que els va arribar un requeriment per treure la seva de l’ajuntament.

Pengem aquí baix el document.

 

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -