El racó de l'economista

Facephi, una estrella que brilla sola

Dins de la monotonia i avorriment general de la borsa espanyola, quan la resta de les borses mundials es troben en màxims històrics, existeix una empresa valenciana que cotitza al MAB que brilla per si sola. Aquesta empresa ubicada en el sector de les noves tecnologies és Facephi Biometria.

Realment fins a finals de 2018 aquesta empresa valenciana dedicada a desenvolupar projectes de reconeixement facial havia passat quasi inadvertida per la majoria d’inversos, però un acord amb CaixaBank per desenvolupar el seu projecte estel·lar de reconeixement facial li donà un impuls que ha estat imparable. A partir de llavors el cert és que no ha parat de pujar verticalment de forma irracional.

Certament, els resultats publicats fins ara l’acompanyen en aquestes pujades irracionals. Però, jo encara recordo maleïdament com a finals de 2018 vaig estar a punt de comprar a 90 cèntims per acció i el passat divendres tancava a 5,06 després de corregir un 7%. Entre llàgrimes de lamentacions més d’un, inclòs jo mateix, ens hem perdut en un any una revalorització de quasi del 500 per cent.

Batiste Forcadell

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close