El racó de l'economista

Facephi, continua en la seva festa particular

Dilluns borsari avorrit, sense estímuls, apatia total. Dilluns en què els mercats financers nord-americans no obren. Sense referència des de l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats financers Ibèrics es mantenen en una monotonia asfixiant i a la vegada angoixant. La millor manera de passar el dia és tancar l’ordinador i esperar per al dimarts.

Tot i així, hi ha un valor que no para de brillar per ell tot sol. Ara mateix, no se li coneix fi, i més d’un inversor es mossega les ungles esperant la seva correcció. Aquest valor és Facephi. Aquesta empresa valenciana que no para d’escalar posicions en el seu preu de l’acció. I és que la realitat porta un ral·li particular impressionant al marge del mercat espanyol. Aquest any ja porta una revalorització de més del 150 per cent. I això, en menys de dos mesos.

El cert, que només sorgeixen bones notícies d’aquesta empresa dedicada a desenvolupar algoritmes de reconeixement facial. La darrera notícia que li ha donat l’últim impuls és un acord amb el Banc de Santander, per implantar el seu programari de reconeixement facial a aquesta entitat bancaria. I és que davant de tantes bones notícies al final més d’un es quedarà esperant el pròxim tren.

Batiste Forcadell

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close