14.3 C
Amposta

Expoebre tanca portes d’una edició especial, amb una gran afluència de públic

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La fira de primavera de Tortosa, Expoebre, ha tancat portes aquest diumenge després de cinc dies d’activitat al pavelló firal de Remolins. L’edició d’enguany ha sigut especial, perquè Expoebre ha arribat als 75 anys, motiu pel qual s’han programat diverses activitats commemoratives. Una de les més destacades va tindre lloc dissabte a la nit, amb el reconeixement als expositors amb més trajectòria en el marc de la fira. D’aquesta manera es va voler agrair la confiança que han dipositat a Expoebre, al llarg de més de 35 anys, empreses del territori com Autorsa, Chimeneas Cardona, Germans Gelida, Gisbert Maquinària, J. Garau, Llatje Electrohidràulica i Primitivo Conesa. A més, també es va lliurar un record a l’empresa de megafonia de Publicitat Borrell, que ha sigut la veu d’Expoebre des del 1965.

Pel que fa als guardons, diumenge al matí ha tingut lloc el lliurament dels premis del 37è concurs de novetats de productes i d’estands d’Expoebre. El premi al millor estand ha sigut per a MFT Disseny, dedicat al sector del moble. A més, hi ha hagut dos accèssits: a Blades Barber Shop Color i a l’associació Espai de So. Pel que fa al millor producte o servei, el guanyador ha sigut les piruletes de caramel personalitzades de l’empresa Detallets Dolces Creacions. De la mateixa manera, hi ha hagut accèssits als reportatges fotogràfics amb dron de l’empresa Montsià Dron Films/Taulat Fotògraf, i per a la fotografia analògica de l’empresa Enfoc Fotografia. Finalment, el premi Ebreambient ha correspost a l’empresa Xemeneies Belloren, per una estufa de biomassa.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el regidor de Promoció Econòmica i Fires, Emili Lehmann, han valorat positivament aquesta edició d’aniversari. N’han destacat l’afluència de públic, especialment el dia 1 i dissabte a la tarda, que han situat el nombre de visitants en les dades d’assistència de les edicions més populars d’Expoebre. A més, han assenyalat la bona acollida que ha tingut la iniciativa per recuperar l’apartat dedicat a la ramaderia, així com les exposicions que han ajudat a recordar l’evolució de la fira i de la ciutat al llarg d’aquestes 75 edicions.

Expoebre va obrir portes dimecres, amb la inauguració a càrrec del president de la Diputació, Josep Poblet. En el seu parlament va repassar algunes de les actuacions que l’ens provincial ha desenvolupat al municipi, com l’enfortiment de l’Escola d’Art com a centre de referència del país en la restauració de béns culturals, l’ampliació del Conservatori de Música, o la millora de diverses carreteres, com la que connecta Tortosa amb Roquetes, la que dóna accés a Bítem, ara en fase de finalització, o la que es durà a terme en un termini curt entre Roquetes i els Reguers. Així mateix, va anunciar el compromís de la Diputació en la recuperació de l’antic Balneari d’En Porcar, en la qual ja ha començat a treballar l’Ajuntament. La jornada de diumenge ha suposat el tancament de portes de la 75a edició, amb un concert commemoratiu a càrrec del grup Quico el Célio, lo Noi i el Mut de Ferreries.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -