14.3 C
Amposta

Experiència culinària única a Sant Jaume d’Enveja: Sabors locals i vins exquisits al Racó del Riu

La carxofa, la cigala i el magret d'ànec van ser els protagonistes indiscutibles dels diferents plats, capturant l'essència de la regió en cada mos

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els amants de la gastronomia de les Terres de l’Ebre van viure una experiència culinària inoblidable el passat dimecres 7 de febrer. El Restaurant de Sant Jaume d’Enveja, Racó del Riu, va ser l’escenari del dinar mensual organitzat per l’Associació Gastronòmica de la regió.

La trobada va començar amb una càlida benvinguda, permetent als socis brindar amb les exquisideses de les Cerveses Cintenta, produïdes amb esmero a “Lo Gambusi” de Tortosa. Aquesta primera degustació va marcar el to de l’esdeveniment, iniciant un viatge culinari ple de sabors únics i textures subtils.

L’equip de cuina del Racó del Riu va elaborar un menú destacant la riquesa dels ingredients locals. La carxofa, la cigala i el magret d’ànec van ser els protagonistes indiscutibles dels diferents plats, capturant l’essència de la regió en cada mos.

Reconeixement al Racó del Riu. Foto: Cedida

Per complementar l’àpat, el Celler Suñer de Ginestar va oferir una selecció de vins que va realçar els sabors dels plats amb elegància i sofisticació. El seu coneixement es va reflectir en cada got, creant combinacions memorables.

Reconeixement al Celler Suñer. Foto: Cedida

En resum, la trobada dels membres de l’Associació Gastronòmica de les Terres de l’Ebre al Racó del Riu va ser una experiència que va celebrar la cuina local i va destacar la importància de valorar els productes de la zona.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -