14.3 C
Amposta

Èxit en la Jornada de Futbol Femení a l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Redacció.- La jornada, que enguany ha estrenat nova seu a Jesús, ha tingut un gran acolliment per part del territori, on nenes vingudes d’arreu de les Terres de l’Ebre han pogut gaudir d’una jornada tècnica i lúdica on han descobert gràcies a activitats preparades pels monitors i monitores, com es el Futbol Femení de casa nostra.

Per inaugurar la jornada han assistit a l’estadi el Sr Joaquin del Pino, Delegat i directiu de la FCF, el Sr. Victor Ferrando, alcalde de l’EMD de Jesús, la Sra Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa, la Sra. Cinta Espuny, representant territorial de l’Esport a Terres de l’Ebre i la Sra. Carme Valls, coordinadora de l’Institut Català de les dones a Terres de l’Ebre.

El Delegat Joaquin del Pino que ha adreçat unes paraules a les nenes i al públic assistent ha destacat el fet que enguany hi hagi hagut una participació molt elevada de nenes petites que mai havien jugat a futbol; cosa que ens indica que l’interès pel futbol femení creix i si aquestes nenes s’animen a jugar a futbol, els equips poden anar creixent que es l’objectiu que hem d’assolir entre tots plegats.

La Delegació ha valorat molt positivament aquesta jornada que tot i que no incrementa nombre de participants manté l’èxit i es consolida un cop més a un territori en el qual apostem molt fermament pel futbol femení.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -