Tots els gols

(EXCLUSIVA) Vilalba dels Arcs es queda finalment sense futbol

La federació Catalana de futbol ja a rebut la confirmació per part de la junta directiva del CF Vilalba. La mateixa federació ens ha fet arribar que durant el matí de divendres farà saber als clubs inscrits, i a tots els aficionats, com queda el nou calendari de la 4CAT20, intentant respectar al màxim el que ja estava confeccionat.

EL CF Vilalba es veu obligat a donar per tancada la competició abans d’hora, i és que durant tot l’estiu que els rumors eren evidents sobre certs clubs que tenien series dificultats per confeccionar plantilla. Les alarmes ja van saltar aquest cap de setmana, quan el mateix club, no va poder reunir els efectius suficients per a disputar un triangular amistós que havia organitzat el club fatarellut, i finalment avui han fet de forma oficial la retirada del seu equip de la competició!

Com hem comentat anteriorment, amb conversacions amb les oficines de la federació, ens expliquen que és una situació complicada per a ells però que ja treballen intensament per veure com confeccionar el nou calendari intentant perjudicar el mínim possible als clubs inscrits.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close