14.3 C
Amposta

Esquerra vol la dimissió d’Antonio Suárez com a director territorial

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
Esquerra Republicana de la Ribera d’Ebre demana que Antonio Suárez dimiteixi del seu càrrec de director territorial de Territori i Sostenibilitat a les Terres de l’Ebre. Els motius d’aquesta petició fan referència a les informacions revelades, fa un parell de dies, en que la Conselleria de Territori i Sostenibilitat contemplava la possibilitat de traslladar els residus de l’abocador de Vacamorta (Cruïlles, Baix Empordà) al futur macroabocador de Riba-roja d’Ebre i al de Tivissa.
“Ens sentim profundament traïts, perquè veiem que se’ns ha amagat informació, no només al grup d’Esquerra, sinó al territori, a la comarca i, especialment, als ciutadans de Riba-roja d’Ebre”, ha declarat el president dels republicans a la Ribera d’Ebre, Josep Maria Sáez, en una roda de premsa acompanyat per alcaldes, alcaldesses, regidors, regidores, consellers i conselleres comarcals riberencs.
Sáez també ha afegit: “Veiem claríssimament com l’aposta de Suárez pel macroabocador no és ni pels deutes municipals ni pels catorze llocs de treball, sinó que ho fa per donar resposta a un problema que té el seu propi departament a raó d’aquesta sentència”.  El TSJC va sentenciar que s’havia de retornar l’espai que ocupa l’abocador de Vacamorta al seu estat inicial perquè la llicència estava mal donada.
“Demanem la dimissió perquè en cas de que sabés les propostes de la Conselleria i ho ha amagat hauria de dimitir; en cas de que no ho sabés també hauria de dimitir perquè coneixent el posicionament contrari de la pràctica unanimitat del territori a aquest abocador, no hauria hagut de permetre que la Conselleria posés damunt de la taula unes propostes que englobessin l’abocador de Riba-roja”, ha remarcat el president riberenc dels republicans.
Sáez ha destacat que Suárez “té l’obligació d’escoltar el clam unànime del territori, perquè no hi ha hagut ni un sol ajuntament que s’hagi posicionat encara a favor d’aquest projecte. És una qüestió de territori, és una qüestió de país”. A més, ha afegit: “Amb l’oposiciò que hi ha, no podem entendre que la Conselleria encara observi Tivissa i Riba-roja com a opcions”.
Els republicans també demanaran explicacions al conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, en la reunió decisiva pel futur del projecte del macroabocador, programada pel dia 14 de febrer.
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -