14.3 C
Amposta

Esquerra de Deltebre convoca el I Premi de Recerca Salvador Fornós

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El primer Premi de Recerca Salvador Fornós, organitzat per Esquerra Republicana de Deltebre, s’adreça a l’alumnat de segon de batxillerat dels instituts del Baix Ebre i del Montsià. I el tema ha de tractar sobre el Delta de l’Ebre, des de qualsevol vessant o perspectiva. L’acte de lliurament del premi serà el 5 de maig.

Aquesta iniciativa va sorgir, com explica Anna Gilabert, coordinadora del premi, “amb el desig d’homenatjar l’esforç, la implicació, l’estima i la dedicació de Salvador al poble i al Delta, en general. Parlar de Salvador és fer-ho d’una persona entranyable, propera. Mestre i polític compromès amb el municipi, fidel a la seua ideologia, es va dedicar des de sempre a estudiar i divulgar la història i les tradicions de Deltebre, compartides amb tots els pobles de Delta. En definitiva, a visualitzar i projectar la realitat social i cultural del municipi.”

L’organització d’aquest certamen pretén fomentar l’interès per l’estudi del territori per part dels jóvens i fer del llegat de Salvador una font d’inspiració per a les futures generacions.

Cartell I Premi de Recerca Salvador Fornós

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -