14.3 C
Amposta

“Escolta i comparteix aigua”, la campanya perquè l’aigua potable pugui arribar a les persones vulnerables

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Elefantes, en col·laboració amb Benjamín Prado i Manolo García han volgut sensibilitzar sobre la situació de desigualtat que afronten les poblacions més vulnerables a l’hora d’accedir a l’aigua, i aportar la seua gota perquè més i més persones puguin beure i prosperar. Cada vegada que s’escolti la cançó “Agua”, es descarregui, es visualitzi i es comparteixi el vídeo seran gotes d’aigua que contribuiran als projectes d’OXFAM Intermón.

Avui encara 2.100 milions de persones no tenen accés a aigua potable a la seua llar, sobretot en zones rurals. Les més perjudicades d’aquesta situació són les dones, que són les responsables de traslladar l’aigua en 8 de cada 10 casos en què les famílies no disposen de fonts d’aigua potable a l’habitatge. OXFAM es va marcar el repte d’aconseguir un milió de visualitzacions a YouTube abans d’acabar l’estiu i ho van aconseguir.

Amb això aconsegueixen, per exemple, l’equivalent a omplir nou camions cisterna d’aigua potable (de 9.000 litres) per a una comunitat remota de Somalilàndia. Però es necessita molt més. 

Pots escolar AGUA a la teua plataforma preferidaCada escolta aporta una gota d’aigua. Per aconseguir 1l litre són necessàries 18 visualitzacions a YouTube. Proporcionar aigua potable és bàsic per a la vida, per vèncer la pobresa i reduir les desigualtats.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -