14.3 C
Amposta

Escolars de Toledo aprenen a cuinar paella d’arròs amb cranc blau als fogons d’EbreTerra

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

J.V.- Mig centenar d’escolars de Toledo han après, als fogons d’EbreTerra, a cuinar una paella d’arròs amb cranc blau. Aquesta experiència culinària ha estat promoguda per l’empresa Fernweh Delta de l’Ebre amb el suport del Restaurant Les Dunes de Riumar i la col·laboració del centre d’inspiració turística EbreTerra, del Consell Comarcal del Baix Ebre. L’objectiu d’aquesta innovadora proposta educativa és divulgar entre els escolars la gastronomia ebrenca, fent-los protagonistes a la vegada d’aquesta experiència culinària.

Amb tots els ingredients preparats al costat dels fogons, els escolars del CEIP José Maria Corcuera, de Polán (Toledo), repartits en petits grups, han anat seguint les instruccions del cuiner Sergi Piñol per elaborar pas a pas la paella d’arròs, que posteriorment han degustat per constatar les seves habilitats com a petits cuiners.

Els escolars castellano-manxecs, acompanyats pels seus professors, es troben de viatge de fi de curs a Catalunya. Durant la jornada d’ahir també van fer un recorregut en piragua pel riu Ebre a Benifallet.

L’espai de cuina d’EbreTerra, ubicat a Deltebre, registra en els últims mesos una intensa activitat formativa que impulsen empreses i associacions del Baix Ebre. S’han fet o estan programats cursos de cuina japonesa bàsic i avançat, un cicle de tallers d’alimentació saludable (alimentació antiinflamatòria, bathcooking, dolços saludables i alimentació probiòtica), tast de vins, tallers de sushi i també d’elaboració de mones de Pasqua.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -