14.3 C
Amposta

Es valorarà la zona de l’incendi del Perelló

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El director dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a les Terres de l’Ebre, Ferran Grau, enginyers forestals del Departament i l’alcalde del Perelló (Baix Ebre), Ferran Cid, visitaran demà, divendres, 14 de juny, la zona afectada per l’incendi del Perelló.

La visita servirà per conèixer in situ quines han estat les afectacions forestals produïdes durant l’incendi del passat dilluns i valorar com els treballs de gestió forestal i de prevenció d’incendis que s’hi havien realitzat prèviament han ajudat les tasques d’extinció. També es parlarà de la regeneració natural que es produeix en els boscos un cop s’han cremat, i els treballs post-incendi que es realitzaran.

La zona forestal que es va cremar és un mont públic propietat de la Generalitat de Catalunya. El Cos d’Agents Rurals ha estimat que la superfície afectada per l’incendi és de 233,42 hectàrees de vegetació de pi blanc i matolls. D’aquesta, el 75% pertany a l’Espai d’Interès Natural del Tossal de Montagut.

Redacció – D. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -