14.3 C
Amposta

Es reprèn a Amposta el mercat ambulant dels dimarts

La represa del mercat ambulant es fa limitant l’aforament a les 1.000 persones i garantint totes les mesures de seguretat i higiene

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Amb la represa de la normalitat, l’Ajuntament d’Amposta ha decidit recuperar el mercat ambulant dels dimarts. Per tant, aquest dimarts 30 de juny, prop de 170 parades s’han instal·lat al lloc habitual, complint totes els mesures de seguretat i protecció. Tanmateix, la tornada del mercat ambulant ha servit a la regidoria de Comerç i Mercat Municipal per fer una regularització de tots els saldos pendents dels paradistes.

El mercat ambulant dels dimarts, que es reprèn més de tres mesos i mig després que se suspengués per l’esclat de la pandèmia de la Covid-19, substitueix el mercat extraordinari Mercacovid que s’havia estat organitzant des de mitjans maig i fins ara tots els dimarts i dissabtes. El mercat s’ha reprès amb totes les mesures de seguretat per evitar aglomeracions. Així, es controlen els accessos per no superar en cap moment les 1.000 persones d’aforament, les parades s’han d’instal·lar separades de 2 metres a banda i banda, els clients han de fer cua respectant també la distància de seguretat i no es poden tocar els productes si el paradista no facilita guants d’un sol ús. A més, els paradistes també han de portar mascareta i disposar de gel hidroalcohòlic. A més, també han de respectar les normes d’higiene i recollida de residus, així com també els horaris de càrrega i descàrrega establerts.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -