14.3 C
Amposta

Es podrà sortir d’un grup de WhatsApp de manera silenciosa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’aplicació de missatgeria més estesa de totes, WhatsApp, està treballant perquè els membres d’un grup puguin sortir-ne de manera silenciosa. Segons el portal especialitzat WABetaInfo, la pròxima versió de l’aplicació ja inclourà aquesta modificació. Estaria disponible tant per a Android com per a iOS i també per la versió web. Això sí, es notificarà a l’administrador o els administradors, en lloc de tots els membres del grup, com passa actualment.

Abans de sortir d’un grup, es plantejaran dues opcions: cancel·lar o sortir del grup. També rebrà una notificació on s’avisa que només els administradors del grup sabran que l’abandona.

La setmana passada, l’aplicació ja va introduir un canvi, l’opció de contestar qualsevol missatge amb una petita icona. Fa poc, també ha ampliat el límit de persones que poden participar en un xat grupal, que puja a 512.

Tot el que s’avançaria en confidencialitat en aquest sentit es desmunta, en part, amb una altra funcionalitat que, segons publica el mateix portal, també prepara WhatsApp. Es tracta d’una eina que permetrà als usuaris consultar els participants anteriors dels seus grups. Això permetria, fer un seguiment de qui ha deixat un grup. En aquest cas, només estaria disponible per a mòbils amb el sistema operatiu Android.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -