14.3 C
Amposta

ERC-Tortosa Sí inclou el professor Pau Galiana a llistes

El més vist

- Advertisement -
La candidatura d’ERC-Tortosa Sí fa pública la incorporació del tortosí Pau Galiana a la llista amb què concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig. Galiana és un dels promotors de la plataforma Tortosa Sí, juntament amb Pilar Caballé i Xavier Faura, qui encapçala la candidatura que es fixa l’objectiu de treballar en la construcció de la Tortosa Republicana.
“Crec que Tortosa és un molt bon lloc per viure, però cal millorar la qualitat de vida de tothom, que sigui una referència per atreure i retenir les persones”, ha manifestat Galiana, que ha afegit: “M’engresca el grup de treball, preparat, en capacitat de gestió i amb la llibertat per pensar sobretot en les persones, per sobre dels interessos particulars i partidistes”. Galiana és doctor en Economia i Empresa per la URV, professor del departament de Gestió d’Empreses del Campus Terres de l’Ebre, així com president del comitè d’empresa del professorat laboral de la URV. També presideix el Club d’Atletisme de les Terres l’Ebre (ATE).
L’assemblea de militants d’ERC Tortosa aprovarà pròximament la llista amb què concorrerà a les eleccions municipals, que serà una llista cremallera que combinarà l’experiència amb la renovació. A part de Faura, Caballé i Galiana, també formaran part de la candidatura la presidenta d’Esquerra Tortosa, Maria Jesús Viña i la directora dels serveis territorials de Salut a les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà, entre altres.
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -