14.3 C
Amposta

ERC i Movem Roquetes lamenten la denúncia de Junts sobre l’ús dels espais públics de propaganda electoral

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El panorama polític a Roquetes s’ha vist envoltat de polèmica a causa de l’ús dels espais públics en campanya electoral. Esquerra Republicana de Roquetes i Movem Roquetes han lamentat la denúncia que ha interposat Junts per Roquetes i la Ravaleta davant de la Junta Electoral en relació amb l’ús que han fet els partits dels espais de la via pública per posar els cartells.

L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, ha expressat la seua decepció davant de la situació i ha declarat que “des de la democràcia, mai s’havia trencat l’acord de la utilització dels espais públics en campanyes electorals. El més cínic de tot plegat és que el partit que ha posat la denúncia també ha penjat cartells electorals”.

Lídia Saura, portaveu de Junts per Roquetes i la Ravaleta, ha denunciat l’ocupació d’alguns espais del municipi els quals considera “inapropiats” per a la publicitat electoral. Aquesta situació ha generat una controvèrsia entre les forces polítiques de la ciutat, ja que s’estaria faltant a l’acord històric de tots els grups de poder penjar-ho on vulgui cada partit.

En aquest sentit, David Poy, alcaldable de Movem Roquetes, ha expressat la seua frustració pel que considera una “campanya destructiva” per part de Junts per Roquetes. Poy ha afirmat que l’encartellada “ha estat sempre acceptada per tots els grups i ara ens trobem amb un partit que ve a fer una oposició destructiva. Pensem que això marcarà un camí on veiem el perfil del posicionament de Junts”.

La situació continua generant tensió entre els partits polítics locals, mentre que la ciutadania de Roquetes espera que aquesta controvèrsia es resolgui de manera constructiva en benefici de tot el municipi.

La Junta Electoral ha informat l’Ajuntament de Roquetes que ha rebut aquesta denúncia i ha instat al consistori a verificar si l’incompliment és real. Com que hi ha un incompliment, ara l’ajuntament està obligat a retirar tota la propaganda electoral de la via pública en un termini màxim de 48 hores.

Imatges de la propagada electoral a Roquetes

Redacció – X. Ll.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -