14.3 C
Amposta

Enveja Ràdio inicia la seva programació local

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dilluns, Enveja Ràdio al 91.1 de la FM, la ràdio municipal de Sant Jaume d’Enveja comença seva programació local. I ho farà amb 3 informatius locals d’uns 4 minuts de durada, a les 9,30, 13,30 i 19,30, un espai destinat a fer un breu de l’actualitat del municipi, tots els dies laborables i amb un espai d’entrevistes, d’una hora, que s’emetrà tots els divendres després de cada butlletí informatiu.

A l’espai dedicat a l’entrevista passaran totes aquelles persones que estiguin al capdavant de les entitats i associacions de Sant Jaume d’Enveja, tant socials, culturals, econòmiques com esportives amb la voluntat de donar protagonisme a les dones i homes de Sant Jaume d’Enveja, també a personatges que s’hagin distingit per alguna cosa, o senzillament gent del poble: botiguers, pageses i pagesos, pescadors, historiadors, artistes que tingui alguna història que contar i que puga interessar als seus veïns. La veu del poble…

El govern municipal ha decidit iniciar aquesta primera etapa amb prudència i garantint la qualitat de la graella local, per tal que es vagi consolidant un projecte radiofònic estable i atractiu per a la població. En la primera fase es tracta que els seus oients estiguin informats del que succeeix al municipi, dels comunicats municipals de tots els serveis al que pot accedir el ciutadà i un acurat servei d’agenda, per conèixer totes les activitats que es realitzen al municipi. Enveja Ràdio inicia la seva programació local.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -