14.3 C
Amposta

[ENTREVISTA] Mireia Vila: “La maternitat és el regal més bonic que m’ha fet la vida”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Mireia Vila Bohigues (@mireia_vb92) és una instagrammer de Deltebre qui degut a haver-se quedat sense feina amb l’inici de la pandèmia, va decidir donar-se una oportunitat a ella mateixa i dedicar el seu compte d’Instagram a una de les etapes més boniques que pot viure una persona: la maternitat.

Actualment, Mireia compta amb més de 20.000 seguidors i ja ha col·laborat amb marques d’arreu del país. A més, ha estat nominada a #InfluEbrenc del mes de març per la revista l’Estel de l’Ebre. Avui, coneixem el seu costat més personal.

Per a la gent que no et coneix, com et definiries?
Em considero una persona de riure molt fàcil, simpàtica i molt familiar. He viscut molts anys acomplexada i sempre pensant “que diran o que pensaran” però arriba un punt en la meva vida que penso, Mireia, o canvies o canvies.
Perquè vas decidir crear un compte d’Instagram sobre la maternitat?
Al març de l’any passat, en esclatar la pandèmia, vaig quedar-me sense feina i vaig decidir donar-me una oportunitat, el compte ja feia anys que el tenia obert, però vaig donar-li un gir i enfocar-me més en la maternitat. Seguia moltes influencers, que m’encanten, i pensava, i perquè jo no? Tampoc vaig estar molt de temps pensant-ho, vaig decidir llençar-me a la piscina.
Es pot veure al teu compte, però com vas viure tu, personalment, la maternitat?
Com una muntanya russa, hi ha dies molt bonics però també hi ha dies molt durs, on tot es fa costa amunt. És un canvi molt brutal en tots els aspectes. Deixes de ser tu, per cuidar les 24 hores d’una personeta. Gratificant i pesat a parts iguals.
Què pensaves o senties que significaria ser mare i què ha sigut diferent?
Mare o mama per a mi és la paraula més bonica del món. Sabia que no seria fàcil però tenia 100% clar que valdria la pena, és el millor regal.
Quan vas començar el teu projecte a les xarxes socials, quina va ser la reacció de la teva familia o de la gent que t’envolta?
El meu home dubtava bastant al principi, però en tot moment em va animar, i la meva família igual, tot i que és un món una mica desconegut encara, no perdia res per provar-ho.
Quins objectius tens?
M’encantaria dedicar-me a la creació de contingut i poder viure-hi d’això, sóc conscient que no és fàcil, però m’agradaria molt.
Som una ràdio musical, per això l’ultima pregunta és la següent: Quina és la teva cançó preferida i perquè? 
Sóc una persona que necessito cada dia escoltar música, no podria viure sense ella, així que és complicat decidir-me per una sola, però va, diré que una de les meves preferides és la de Somewhere over the rainbow de Israel IZ.

Quina és la cançó que et recorda més al teu embaràs? 
Fa quasi tres anys del meu primer embaràs i sincerament, no recordo cap cançó en concret. El que si feia i faig en este embaràs és posar música a la panxa en auriculars, música tranquil·leta.

 

Redacció- X. Ll

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -