14.3 C
Amposta

Els visitants del Delta Birding Festival seran els encarregats d’escollir el projecte de conservació

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

EbreActiu.- El Delta Birding Festival té com un dels objectius principals recaptar diners per a projectes d’investigació i conservació. En els darrers cinc anys el Delta Birding Festival ha aconseguit recaptar més de 20 mil euros per destinar-los a projectes d’investigació i conservació com l’Atles d’Ocells Nidificants Europeu o estudis sobre la tórtora eurasiàtica, entre d’altres. Fins ara, el criteri per decidir a quin projecte anaven destinats els diners aconseguits l’establia l’organització del festival, però des d’aquest any seran els visitants qui l’escolliran.

S’obrirà una convocatòria per a que es presentin projectes d’alguna de les següents àrees:

  • Estudis de caràcter científic sobre la biologia o l’ecologia d’espècies d’ocells amenaçats, en declivi o de les quals hi ha poca informació per a avaluar el seu estat de conservació.
  • Projectes específics de conservació d’espècies d’ocells amenaçats o en declivi. 
  • Estudis i projectes sobre problemàtiques que afectin als ocells o als seus hàbitats.

D’entre tots els projectes presentats, el Comitè Organitzador del DBF seleccionarà entre 3 i 5 projectes finalistes.

Els visitants del festival tindran accés a tota la informació de cada projecte, podran assistir a la xerrada que oferirà cada un dels finalistes i tindran l’oportunitat de votar per al projecte que prefereixin.

Finalment, el dia de cloenda coneixerem el nom del projecte guanyador. El premi consistirà en el benefici obtingut, que en tot cas serà un mínim de 2.000€.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -