14.3 C
Amposta

Els vehicles omplen la carretera del Poblenou del Delta per reclamar solucions immediates

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Vehicles de tota mena, furgonetes, cotxes, tractors i motos, han col·lapsat aquest diumenge la carretera que transcorre entre Sant Carles de la Ràpita, el Poblenou del Delta i el Trabucador. La crida la va fer la Plataforma Carretera de la Vergonya que reclama solucions immediates per l’estat deficient i d’inseguretat d’aquesta via d’accés al Delta de l’Ebre.

Aquest diumenge van organitzar la primera acció que va consistir en una marxa lenta que va sortir des de la Ràpita fins al Trabucador i, segons els organitzadors, va ser tot un èxit de participació. La plataforma convocarà noves mobilitzacions fins que comencin a arribar les solucions.

Per una banda, el diputat provincial i alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ja va anunciar la setmana passada que els pressupostos de la Diputació de Tarragona pel 2020 inclourien redactar el projecte per millorar aquesta carretera. Per altra banda, els ajuntaments de la Ràpita i d’Amposta ja han encarregat una memòria tècnica a la Generalitat de Catalunya per fer algunes millores abans no arriba el projecte definitiu.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -