14.3 C
Amposta

Els socis de la Cooperativa de Camarles hauran de triar entre la continuïtat o la liquidació de la cooperativa

La cooperativa arrossega un deute de 400.000 euros

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Junta Rectora de la Cooperativa Olivarera del Baix Ebre, amb seu a Camarles, ha convocat assemblea general ordinària de socis per a aquest pròxim diumenge 5 de desembre.

És la primera que convoca l’entitat des de 2018 i després que diferents socis i membres hagin denunciat la situació de “bloqueig” que ha patit l’entitat en els últims anys, sense renovació de càrrecs del Consell Rector i sense que s’hagi aprovat els comptes des de 2017.

El secretari de la Junta Rectora, Toni Navarro, reconeix que s’havia generat una “aurèola de pèrdua de confiança envers l’entitat“, i en l’assemblea de diumenge es presentarà una proposta de modificació dels estatuts, de manera que es pugui legalitzar la situació de l’actual Junta Rectora -amb només quatre membres i un interventor-, i també es plantejarà una proposta de viabilitat per donar continuïtat a l’activitat de la cooperativa amb el refinançament del deute que arrossega de 400.000 euros. Els socis hauran de triar entre la continuïtat o la liquidació de la cooperativa.

Redacció-

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -