EbreNotícies

Els socialistes governaran amb majoria absoluta a Ulldecona i Sant Jaume

Núria Ventura obté 7 regidors, els mateixos que Joan Castor Gonell a Sant Jaume

El PSC s’ha imposat de manera clara en dos dels feus històrics del Montsià, Ulldecona i Sant Jaume, on governaran amb majoria absoluta.

Núria Ventura, després de governar en minoria tota la legislatura, ha obtingut una històrica majoria absoluta a Ulldecona amb els 7 regidors que li han donat els 1.329 vots obtinguts (44,39%). A més de la sorpresa de la majoria absoluta de Ventura, destaca també que l’agrupació d’electors Fem Poble s’ha situat com a segona força a Ulldecona amb 661 vots i tres regidor. Empatats a un regidor han quedat ERC (336 vots), Junts (327) i PP (315). Junts per Ulldecona ha passat de ser la segona força i tindre 4 regidors al 2015 a ser ara quarta força obtenint només un regidor.

Joan Castor Gonell tornarà a governar a Sant jaume d’Enveja i esta vegada ho podrà fer amb majoria absoluta, després que esta darrera legislatura haja governat amb ERC. El PSC ha obtingut 7 regidors  amb els 1.115 vots (55,83%) obtinguts. Com a segona força s’ha situat ERC, que amb tres regidors (492 vots) ha repetit els resultats del 2015, situant-se ara però com a segona força política, ja que Junts per Sant jaume s’ha quedat amb només un regidor (225 vots).

https://www.setmanarilebre.cat/noticia/103449/els-socialistes-governaran-amb-majoria-absoluta-a-ulldecona-i-sant-jaume

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close