EbreNotícies

Els sindicats convocants afirmen que el seguiment a la vaga general és “superior al del 3-O”

La Intersindical-CSC i la IAC consideren que la jornada és un "èxit": "Ho hem tornat a fer i ho tornarem a fer tants cops com faci falta"

Els sindicats convocants han assegurat que el seguiment de la vaga general d’aquest divendres és superior al de l’aturada del 3 d’octubre, que es va considerar la més massiva des de la transició a Catalunya. La Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) han argumentat que el consum elèctric se situa en un 10,1% menys que en un divendres laborable normal i que la jornada ha tingut una “gran afectació” a l’administració pública, a ensenyament, a salut i al comerç.

El portaveu de la Intersindical-CSC, Carles Sastre, ha volgut reivindicar l'”èxit” que suposa el descens d’un 40% de l’activitat a Mercabarna. Al seu torn, el portaveu de la IAC, Marc Casanovas, ha assegurat que la vaga respon a un “estat d’excepció permanent contra la classe obrera”. “Ho hem tornat a fer i ho tornarem a fer tants cops com faci falta”, ha dit, citant les paraules que va dir Jordi Cuixart davant del Tribunal Suprem.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close