14.3 C
Amposta

Els oficis i l’arquitectura als Ports a les jornades d’Horta de Sant Joan

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Horta de Sant Joan acull, aquest cap de setmana 6 i 7 de juliol, les I Jornades anuals d’oficis i arquitectura tradicional als Ports. La proposta recull l’experiència acumulada pel municipi amb la pionera recuperació del mas de Burot, duta a terme entre 2017 i 2018. 

Organitzades pel Col·lectiu Anant i l’Ajuntament d’Horta de Sant Joan, les jornades inclouen un intens programa de conferències. Avui comencen en una desena de xarrades amb diversos especialistes i durant el dia es realitzaran un conjunt d’exposicions, tallers i visites turístiques al mas. Totes les activitats són d’accés lliure i gratuït, a excepció d’una visita programada el diumenge al matí. Les sessions finalitzaran amb una taula de debat i una visita guiada al mas de Burot a les 19.00h.

Les activitats continuaran demà diumenge, a la plaça de Catalunya d’Horta de Sant Joan. A partir de les 11.00 i durant tres hores, s’oferiran dos tallers pràctics: el primer sobre la construcció amb tàpia a càrrec de l’arquitecte tècnic expert en construcció amb terra, Fermín Font; i el segon, sobre tècniques constructives amb canya a càrrec de Voltes Cooperativa/Investigació canyera. L’oferta es complementa amb la inauguració de dues exposicions temàtiques. La primera, a la mateixa plaça, realitzada pels alumnes de l’Escola Montsagre d’Horta de Sant Joan sobre els oficis tradicionals de l’arquitectura. La segona mostra, amb el títol ‘Construint el territori’, s’oferirà al Centre de Visitants del Parc Natural dels Ports, a Prat de Comte. Una visita guiada al mas de Burot a càrrec de l’Associació ornitològica Picampall, entre les 10 i les 13 hores, tanca el programa d’activitats.

Si voleu inscriure-us o conèixer més informació de les jornades, us podeu posar en contacte amb:

Maite Hernández: maiteantropologa@gmail.com 636.67.99.69

Redacció J.V

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -