14.3 C
Amposta

Els Mossos alerten d’una nova estafa a persones grans i dependents

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Els Mossos d’Esquadra han alertat a la població sobre una estafa a persones grans o dependents relacionada amb el servei de teleassistència. Els agents han rebut l’avís que diversos usuaris afirmaven que els havien trucat demanant-los diners i dades personals i bancàries. Els Mossos tenen constància de trucades a diferents punts de Catalunya.

L’estafa o intent d’estafa als usuaris, majoritàriament gent d’edat avançada i amb dependència, es materialitza a través d’una trucada en la qual presumptes treballadors del servei de teleassistència contacten amb la persona gran, s’hi adrecen pel seu nom i els comuniquen que el seu servei de teleassistència ha canviat i que han d’abonar uns diners si no volen perdre el servei.

En altres ocasions l’excusa de contacte és la revisió del botó d’alerta o qualsevol altre pretext semblant com fins i tot la venda d’algun producte. El to utilitzat a les trucades és bastant agressiu, en veu alta i contundent i sense deixar parlar l’usuari en cap moment.

Els Mossos d’Esquadra, fent consells per prevenir estafes, recorda que no s’ha de fer cap pagament ni facilitar dades personals ni bancàries per telèfon i recomana contactar amb el servei de teleassistència que es té contractat per verificar la informació i avisar immediatament trucant al 112.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -