14.3 C
Amposta

Els metges ebrencs entren a llistes electorals

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El PSC d’Amposta ha informat aquesta setmana que incorpora a la seva llista municipal al Dr. Geraldo Osta, metge d’urgències. Llicenciat en Medicina per la Universitat de la República d’Uruguai de Montevideo, Graduat en Gerència de Qualitat en normes ISO9000. Assessor i docent en Gestió de Qualitat en diverses universitats privades d’Uruguai (UDE). Ha estat gerent de qualitat, auditor extern d’empreses vinculades en l’àmbit sanitari i altres sectors econòmics i auditor internacional en EOQ (Organització Europea per a la Qualitat). També s’ha especialitzat en la organització de la millora de la gestió sanitària i econòmica.

Per la seva banda, Movem Tortosa, ha presentat també un altre metge com a fitxatge de les llistes. El pediatra, que també és membre de la Marea Blanca a les Terres de l’Ebre s’incorporarà entre els primers llocs de l’equip de Jordan per aconseguir guanyar la capital del Baix Ebre.

Genaró, molt conegut entre l’àmbit sanitari de la ciutat, destaca pel seu activisme en defensar una sanitat pública de qualitat, transparent i allunyada de la corrupció i per denunciar “les retallades que encara avui dia continuen vigents amb l’actual govern de PdCat i ERC per molt que intentin fer veure que no” segons ha indicat. A més a més, Genaró ha destacat que “hem de saber transformar Tortosa en una ciutat saludable, oberta a tothom, que sigui capaç d’augmentar i crear unes condicions de vida millor per a tots els ciutadans i ciutadanes”.

edf
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -