14.3 C
Amposta

Els Metges de l’Ebre i Tarragona demanen a la ciutadania que eviti el contacte social per aturar la propagació del virus

El Col·legi mèdic reclama "complicitat i ajuda" a les administracions per fer entendre "l'abast real" de la crisi

El més vist

- Advertisement -
El Col·legi de Metges de Tarragona (COMT) ha demanat més esforços a la ciutadania i les administracions per frenar i evitar la propagació de la covid-19. Preocupats per l’elevat nombre de pacients amb cures intensives, sobretot a l’Ebre on “s’ha quadruplicat” la capacitat de l’UCI, insisteixen que cal evitar els contactes socials, tot i la davalla “significativa” del risc de rebot -410 a l’Ebre i 566 a Tarragona-. El COMT alerta que la situació “és complicada als hospitals i centres sanitaris” de la província i que els professionals estan fent “un esforç assistencial ingent”. El COMT també requereix la “complicitat i ajuda” de les administracions “per explicar de manera entenedora l’abast real de crisi sanitària”.
Fins aquest divendres, els casos confirmats de covid acumulats a la província des de l’inici de la pandèmia superen els 23.000 (4.785 a les Terres de l’Ebre i 18.515 al Camp de Tarragona). Davant d’aquestes xifres, els metges insisteixen que la mesura més efectiva per evitar el contagi és limitar el contacte social, un “exercici de responsabilitat i solidaritat” que reclamen a la ciutadania. El COMT també demana a les institucions que els missatges sobre la crisi sanitària siguin “directes, clars i explícits”.
Redacció- X. LL
- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -