14.3 C
Amposta

Els Mercadones de les Terres de l’Ebre prenen mesures de seguretat pel coronavirus

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Mercadona pretén amb aquestes mesures porteger la salut i la seguretat dels seus clients i els seus trabajdores i assegurar el proveïment a les botigues. A partir d’avui, 16 de març, s’informarà als clients de les recomanacions generals per a acudir a realitzar la compra, tant a través dels membres de la plantilla com per mitjà de cartelleria, megafonia i xarxes socials.

Algunes de les recomanacions són les següents: acudir només una persona a realitzar la compra (no en família, o amb nens o grups). Es demana també que no vagin a realitzar la compra persones que formin part dels grups de risc; gent gran, persones amb malalties cròniques, etc. També es recomana espaiar la compra al llarg del dia i no a l’hora d’obertura de l’establiment. A més, per solidaritat, fer la compra amb agilitat i rapidesa i no emmagatzemar innecessàriament productes: el subministrament deproductos de primera necessitat està més que garantit. Se sol·licita també pagar preferentment amb targeta i evitar l’ús de diners en efectiu.

En el comunicat, Mercadona també recorda la responsabilitat última de complir les recomanacions de distància, aforament màxim, etc. implantades recau en les pròpies persones que han de respectar-les. Així com utilitzar guants per manipular els productes peribles i que estan a la seva disposició en el centre.

Pel que fa a l’aforament, es controlarà l’aforament dels supermercats i es senyalitzarà la distància mínima exigida entre persones. La responsabilitat d’ordenar l’aforament interior de la botiga serà responsable de l’establiment i, si escau, de la persona o de l’agent de seguretat privada.

Cada establiment tindrà concretat l’aforament màxim que garanteixi la distància preventiva d’1 metre entre qualsevol persona. Així mateix, comptarà amb l’aforament màxim permès, complint amb la normativa de manera que no es permetrà l’accés un cop complet l’esmentat aforament, mentre no abandonin l’establiment altres clients. A la via pública d’accés a cada supermercat estarà marcada una distància mínima d’1 metre per a les persones que esperin el seu torn d’entrada a les portes dels supermercats, que s’ha de respectar per poder accedir a la mateixa.

Dins el local, es garantirà la separació mínima d’un metre entre clients amb recomanacions de el personal de l’establiment, amb el suport de cartells reforçant aquestes mesures, i també estaran marcats els límits d’1 metre al terra de la secció de peixateria i les línies de caixes.

L’horari d’obertura serà de 09.00 a 20.00 hores. Si bé, i donada l’excepcionalitat de la situació, s’anirà adaptant a les circumstàncies canviants, modificacions que, si es porta a terme, s’han de comunicar en cada moment.

Redacció – R. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -