14.3 C
Amposta

Els joves de 12 a 16 anys es podrien vacunar abans de començar el curs

La decisió està sotmesa a l'autorització de l'Agència Europea del Medicament i a l'acord del Consell Interterritorial

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, no descarta que els joves d’entre 12 i 16 anys es puguin vacunar contra la Covid-19 abans de començar el curs que ve. La ministra ho ha anunciat després de la reunió conjunta de la Sectorial d’Educació i del Consell Interterritorial de Salut per organitzar el pròxim exercici educatiu, que començarà al setembre. Tanmateix, la ministra ha dit que caldrà que l’Agència Europea del Medicament (EMA) autoritzi la vacunació d’aquest grup d’edat, i que després la proposta sigui aprovada pel Consell Interterritorial de Salut. A principis de maig l’EMA ha començat a avaluar la petició de Pfizer d’incloure aquest grup en les vacunacions.

Per la seua banda, el Departament d’Educació enviarà aquest dijous als centres educatius les indicacions per al pròxim curs amb les mesures de seguretat per la pandèmia. Anuncien que hi haurà alguna flexibilització, però els grups de convivència estable es mantindran, com aquest curs, i, per tant, se seguirà sense barrejar alumnat de diferents grups classe.

De moment, es preveu que la mascareta per als més grans de 6 anys continuï sent obligatòria, però aquest és un punt que pot canviar si els indicadors de la pandèmia continuen a la baixa. Des del Ministeri d’Educació aposten perquè algunes de les mesures que hi ha ara continuïn el curs que ve i demanen a les comunitats autònomes que es mantinguin els docents de reforç que hi ha ara.

Redacció – Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -