14.3 C
Amposta

Els forts aiguats provoquen greus danys a edificis d’Amposta i al voltant de la zona esportiva

L’Ajuntament d'Amposta demanarà una reunió amb l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) per tractar els problemes d’evacuació d’aigua de pluja

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’alcalde, Adam Tomàs, ha anunciat que el consistori ampostí requerirà una trobada de forma urgent amb l’Agència Catalana de l’Aigua. Ho ha dit després de la valoració dels danys ocasionats per les precipitacions que hi han hagut la matinada del 24 al 25 d’agost.

Segons el batlle, “cada cop que s’acumula una important quantitat important de pluja, ens trobem amb problemes per evacuar-la, en especial al tram final de la ciutat”, qui assenyala que en aquesta zona hi ha dos esculls importants a salvar abans l’aigua no pot arribar al riu. “Ens creuen el canal de la Dreta i l’N-340, dos obstacles que dificulten l’evacuació d’aigua a l’Ebre”, recorda l’alcalde d’Amposta, “necessitem asseure’ns amb l’ACA per trobar solucions perquè no passi el que ha passat aquesta nit passada”.

Les fortes pluges registrades han suposat una precipitació acumulada 86 mm, uns aiguats que han provocat danys a camins, carrers i equipaments municipals, especialment els ubicats a la part baixa de la ciutat, a la zona esportiva i del pavelló firal. El dimecres al matí a primera hora es va fer l’avaluació per part de l’àrea de Serveis al Territori i, entre altres coses, es va detectar la inundació del pavelló firal, de l’auditori municipal amb 10 centímetres d’aigua i dels diferents pavellons esportius.

Des de primera hora del matí i durant tot el dia d’ahir, tant Serveis Municipals com l’empresa pública Amposta Serveis Municipals van trballar per traure l’aigua dels equipaments i netejar-los. També es van netejar diversos camins afectats per les pluges i s’ha fet una reorganització de la neteja dels carrers.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -