14.3 C
Amposta

Els comerços i serveis afectats per la zona blava d’Amposta regalaran minuts a la clientela

L’Ajuntament d'Amposta repartirà 20.000 tiquets de 30 minuts d’aparcament a la zona blava als comerços i serveis que davant tenen aquest estacionament de pagament

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Amb la voluntat de dinamitzar el comerç i facilitar la mobilitat de la seva clientela, l’Ajuntament d’Amposta ha decidit repartir 20.000 tiquets de 30 minuts d’aparcament gratuït a la zona blava entre els comerços i serveis que al davant tenen aquest tipus d’estacionament perquè aquests puguin regalar-los a la seva clientela.

“La zona blava és una eina de dinamització comercial, ja que la seva voluntat és facilitar la rotació de vehicles en aquelles zones d’implantació comercial”, recorda l’alcalde, Adam Tomàs, “per això hem cregut més interessant aquest sistema que no pas establir minuts gratuïts per a tothom qui estacione”. “El que volem és que la gent que vagi al comerç a comprar pugui estacionar més fàcilment”, clou.

L’alcalde també recorda que aquesta mesura se suma als primers 30 minuts gratuïts a l’aparcament soterrat de la plaça del Mercat que fa més de 4 anys que existeix.

Aquesta mesura es va donar a conèixer en el marc del ple extraordinari del mes de maig, dilluns 25, celebrat de forma telemàtica, quan es va portar a ratificació la represa del servei de zona blava.

Redacció – E. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -