14.3 C
Amposta

Els brots de Covid-19 dels hospitals de Tortosa, Jesús i Amposta afecten 51 persones

A l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, el de referència al territori, hi ha dos brots

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

En relació amb els diferents brots actius en centres sanitaris i residències a les Terres de l’Ebre us relacionem les dades actualitzades en aquests moments. A l’Hospital Verge de la Cinta hi ha dos brots actius que afecten en un d’ells a 6 usuaris i 12 professionals i en l’altra a 3 usuaris i 1 professional. Pel que fa al brot de l’Hospital Comarcal d’Amposta el brot que s’hi va detectar afecta a 6 usuaris i a 2 professionals. L’Hospital de la Sant Creu de Jesús compta amb un brot que afecta a 16 usuaris de llarga estada i a 5 d’hemodiàlisi.

Pel que fa a la pressió assistencial a la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, actualment els ingressats per Covid als diferents centres hospitalaris són a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, 6; a l’Hospital Comarcal d’Amposta 18, a l’Hospital de la Santa Creu 30 i a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta hi ha 20 ingressats a planta amb Covid positiu i 8 a l’UCI.

Donada la situació actual, la Regió Sanitària Terres de l’Ebre es troba en la Fase 1 del pla de contingència i com a tal es funciona com a una unitat per tal de fer front a les necessitats assistencials. La gerent de la Regió Sanitària, Mar Lleixà, afirma que “hem d’insistir en el fet que la ciutadania prengui les mesures de protecció establertes. Per part dels equips assistencials s’adaptaran al realitzat de cada moment de la pandèmia i la regió funcionarà com a una unitat per tal de donar resposta en cada situació”. Lleixà ha afegit que “territorialment es treballa amb tots els proveïdors per reduir aquesta part de pressió assistencial i es donarà resposta tant a les necessitats Covid com no Covid mentre la situació ho permeti”.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -