14.3 C
Amposta

Els ‘Amics dels Josepets’ preparen la setena edició de la ruta Mosén Sol

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Per commemorar la festivitat de Mossèn Sol, l’associació Amics dels Josepets ha preparat una visita guiada per diferents espais d’interès de la ciutat històrica i del nucli antic de Tortosa, i un esmorzar de germanor als patis del col·legi Sant Josep.

La Ruta Mossèn Sol, que enguany compleix la seva setena edició, tindrà lloc el matí del diumenge 26 de gener de 2020; el punt de trobada serà la plaça Mossèn Sol, al barri del Rastre, a les 9.00 h; aquest serà l’itinerari:

  • Plaça Mossèn Sol.
  • Plaça dels Estudis.
  • Carrer Sant Felip Neri.
  • Carrer Costa dels Capellans.
  • Plaça de l’Absis.
  • Passeig de Ronda.
  • Avançades de Sant Joan i visita dels espais d’interpretació.
  • Arribada al Col·legi Sant Josep i visita de la zona de les antigues aules de pàrvuls.

Sobre les 11.00 h es farà un esmorzar de germanor a poliesportiu col·legi Sant Josep. Durant el matí es sortejaran diferents obsequis. La ruta és gratuïta i opcionalment qui vulgui podrà adquirir allí mateix el tiquet de l’esmorzar per 5 euros.

Les celebracions de la festivitat de Mossèn Sol es completen amb l’eucaristia en honor al beat, presidida per D. Florencio Abajo, director de la Germandat de Sacerdots Operaris Diocesans, que tindrà lloc el dia 29 de gener a les 12 h al Temple de la Reparació; en acabar, es celebrarà un vi d’honor a l’Espai Mossèn Sol.

L’associació Amics dels Josepets pretén ser el punt de trobada de l’extensa comunitat dels Josepets, és a dir, de les persones que custodien amb estima el seu pas pel col·legi Sant Josep de Tortosa —que va tancar les seves portes l’any 2000— i en volen conservar la memòria. Actualment, l’associació compta amb un centenar de socis i un miler de seguidors al Facebook. Però darrera d’aquestes xifres, la comunitat dels Amics dels Josepets és molt més extensa perquè hi podem trobar les generacions d’antics alumnes que es perllonguen en el temps fins moltes dècades enrere; la família de professors que van treballar al col·legi; representants de l’AMPA; i moltíssimes altres persones que es consideren amigues i amics del col·legi Sant Josep.

Redacció – C. M.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -