14.3 C
Amposta

Eladi Galbe encapçalarà la llista d’Implicats Fem Poble-ERC a les municipals de Tivenys

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’actual alcalde de Tivenys, Eladi Galbe i Mauri, ha fet saber que serà el candidat d’Implicats Fem Poble-ERC a l’alcaldia de Tivenys. Galbe va assumir el càrrec al poc d’iniciar-se l’actual legislatura arran de la renúncia, de l’anterior cap de llista i alcaldessa, per motius laborals.

El principal objectiu de l’equip de govern d’Implicats Fem Poble és revalidar la majoria absoluta per així consolidar el projecte de canvi i transformació municipal impulsat durant aquesta legislatura. “Un projecte per a tothom i amb tothom, engrescador, que faci de Tivenys un poble amb present i ple d’oportunitats de futur, un projecte que ens necessita a totes i tots”, ha afirmat Galbe. Per fer-ho possible la llista electoral, sumarà a la seva joventut i experiència de govern, noves incorporacions per donar més força, dinamisme i continuïtat al projecte.

L’alcalde i alhora candidat s’ha mostrat molt satisfet de la feina feta pel govern municipal, destacant en primer terme, les diferents actuacions impulsades arran de la Covid, sobretot durant el confinament. “Vàrem estar al costat de la gent, garantint tots els serveis i impulsant amb la complicitat de les entitats del poble iniciatives que ens van permetre arribar a tothom, fer poble i no deixar a ningú desemparat”, ha dit.

D’altra banda, s’ha felicitat pel canvi de paradigma introduït en la transparència de la gestió municipal. “Ara tothom té accés a la màxima informació sobre la gestió de l’Ajuntament”, ha afirmat Galbe. Altres actuacions importants  són per exemple la vocació de situar la cultura com un pilar fonamental de Tivenys; materialitzat amb la creació de projectes com la FiraArrels, l’Agenda anual de cultura i oci, o l’Aula de Música, entre d’altres. També s’han fet inversions rellevants en l’arranjament i manteniment de camins, així com en l’adequació d’equipaments municipals, a més, d’impulsar la dinamització turística i la projecció exterior del municipi.

Galbe ha remarcat que és imprescindible continuar treballant pel conjunt del poble, apuntalant els serveis i acompanyant a tothom des de l’Ajuntament, fent-ne d’aquesta una administració propera i al servei de la gent.

Eladi Galbe treballa com a tècnic superior de riscos laborals i emergències sanitàries en una empresa d’ambulàncies; i en l’àmbit polític també és conseller comarcal del Baix Ebre on és el responsable de l’Àrea de Consum.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -