14.3 C
Amposta

El Xerta Restaurant ja llueix l’Estrella Michelin del 2021

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Xerta Restaurant de Barcelona va poder tornar a penjar de forma ben visible la seua Estrella Michelin d’aquest 2021. El mateix establiment a través de Twitter, com també l’activista ebrenc Rai López, van publicar la fotografia del moment en el qual van materialitzar aquest guardó. Un moment molt il·lusionant on, en bona part, queda recompensada cada hora de treball i dedicació.

La Guia Michelin va premiar a finals de l’any passat als xefs de referència de les Terres de l’Ebre. Fran López va tornar a rebre dues estrelles, una pel Villa Retiro de Xerta i una altra pel Xerta Restaurant de Barcelona, que des d’aquest dijous ja llueix l’estrella. Els xefs d’Ulldecona Jeroni Castell de Les Moles i Vicent Guimerà de L’Antic Molí també van tornar a ser distingits amb aquesta valuosa distinció.

La Guia Michelin, per afavorir la lluita contra l’emergència climàtica, va incloure una nova categoria per aquest 2021 per a reconèixer els restaurants i xefs compromesos amb la defensa del medi ambient. L’anomenada “Estrella Verda” pretén premiar l’esforç d’aquests establiments i fer-se ressò de les millors pràctiques gastronòmiques en el terreny de la sostenibilitat. 21 establiments catalans van rebre aquest reconeixement, un dels quals L’Antic Molí d’Ulldecona.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -