14.3 C
Amposta

El tortosí Manel de la Vega, cap de llista del PSC al Senat per Tarragona

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell Nacional del PSC ha escollit el polític tortosí Manel de la Vega com a cap de llista del PSC per Tarragona per a les eleccions generals del 23 de juliol. El primer secretari de l’Ebre del PSC ha vist avalada així la seua tasca al Senat, després que renuncies a la seua acta com a senador autonòmic, l’any 2021, per donar pas a l’Eva Granados com a portaveu del PSOE al Senat.

D’aquesta manera, el PSC de les Terres de l’Ebre tornarà a recuperar la seua presència a la Cambra Alta. A la candidatura del Senat l’acompanyaran Bibiana Porrés i Javier Sánchez Martínez. La Candidatura al Congrés del PSC té també presència d’ebrencs, en el 6è lloc va Jordi Lopez Leor, enginyer agrònom de professió, i acaben conformant la llista Xavier Sabaté i Maria Goretti Tortajada.

“El reptes que tenim al davant són molts, per això assumeixo aquesta responsabilitat perquè el nostre territori ocupi el lloc que li pertoca. El govern de Pedro Sánchez està portant a terme diverses actuacions com ara el corredor del Mediterrani, la protecció del Delta de l’Ebre, i l’ampliació de l’autopista, després què alliberes el pagament de la mateixa i sigui gratuïta, que mereixen continuïtat, donat que són actuacions imprescindibles pel desenvolupament de l’Ebre. Per això treballaré perquè el PSC obtingui el millor resultat a les eleccions del 23 de juliol”, ha manifestat Manel de la Vega.

De la Vega és llicenciat en psicologia i psicopedagogia per la UOC i és professor associat del departament de Pedagogia de la URV i, ha estat també professor de secundària. En el Senat va ser ponent de la llei d’educació (LOMLOE), entre altres tasques.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -