14.3 C
Amposta

El tortosí Héctor Ribeiro, finalista del primer campionat professional de Sushi a Espanya

La prova final de la primera edició d'aquest campionat tindrà lloc el proper 5 de setembre a Madrid

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El primer campionat de Sushi per a xefs professionals celebrat a Espanya ja té als seus vuit finalistes, organitzat per Balfegó, el campionat persegueix trobar als millors representants de la gastronomia nipona a Espanya. Un dels finalistes és Héctor Ribeiro, del restaurant Sukomi de Tortosa.

Des dels seus inicis, el tortosí s’ha interessat per la cuina japonesa, sector on ha obtingut reconeixements com el Cinturó Negre de Sushi o el Sushi Proficiency, entre altres. Després de passar per Tanuki-San i establir-se pel seu compte, des de l’any 2017 treballa en el restaurant Sukomi de Tortosa.

La prova final de la primera edició d’aquest campionat tindrà lloc el proper 5 de setembre a Madrid.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -