14.3 C
Amposta

El Punt Avui TV desconnecta la seua programació nacional amb el final d’any

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dimarts 31 de desembre, coincidint amb el final d’any, el Punt Avui TV deixarà de veure’s a les Terres de l’Ebre. Serà exactament a la mitjanit quan els tècnics del proveïdor del senyal, Cellnex, executaran la seva desconnexió de la xarxa d’emissors, una vintena d’antenes que configuren el sistema TDT i que donen cobertura a la pràctica totalitat dels municipis de les Terres de l’Ebre.

L’apagada del Punt Avui TV, un canal privat i en català de clar perfil independentista, també s’aplicarà a la desena de televisions locals que aquest grup de comunicació gestionava al conjunt de Catalunya, convertint-lo en una alternativa a la programació nacional de 8TV (Grup Godó).

El Punt Avui TV, que té la seu a Girona (des d’on edita el diari amb el mateix nom), posarà el punt final a una etapa de prop de 6 anys en la que ha estat ocupant a un dels 3 canals privats de televisió local habilitats al cim de Collredó-Tortosa. Un llarg període en el qual no ha tingut molta presència mediàtica, ja que no ha arribat a desenvolupar l’oferta de tindre programació local pròpia.

Retorn al concessionari
La freqüència en qüestió (tècnicament anomenada programa 4 del múltiplex de Collredó), retornarà així al seu concessionari original, l’empresa L’Ebre Televisió SL, que ja té preparada la posada en marxa d’un tercer canal local de Televisió Digital Terrestre (TDT). Es prepara per tant, no una apagada, sinó un traspàs de senyala televisiva, si bé la nova televisió local ebrenca no naixerà fins al segon 1 del nou any.

Font: Ebredigital

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -