14.3 C
Amposta

El PSC d’Amposta fitxa a Pedro Castillo, membre de l’ONCE

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
Pedro Castillo té 54 anys, ampostí i afiliat des de que tenia 30 anys a l’ONCE degut a la seva discapacitat. Porta més de 20 anys lluitant en favor de l’accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques a la nostra ciutat.

Amb la incorporació de Pedro Castillo Miralles a la llista municipal del PSC d’Amposta, Francesc Miró vol destacar la necessitat de tenir accessibilitat universal a tota la ciutat.

- Advertisement -

Pedro Castillo té 54 anys, ampostí i afiliat des de que tenia 30 anys a l’ONCE degut a la seva discapacitat. Porta més de 20 anys lluitant en favor de l’accessibilitat i la supressió  de barreres arquitectòniques a la nostra ciutat.

Va estudiar Formació Professional Administratiu 1r i 2n grau a F.P. Montsià. Posteriorment va cursar els estudis d’Operador de Telefonia i Telemarketing al Centre de Recursos Educatius de la ONCE a Barcelona.

Va treballar durant 8 anys de carter de missatgeria per la qual cosa coneix en profunditat l’adaptabilitat i funcionalitat dels carrers d’Amposta.

Els seus estudis a l’ONCE, degut a la seva discapacitat, l’han dotat de coneixements per ser un expert  sobre l’Accessibilitat Universal, tant a nivell de discapacitats com de persones amb mobilitat reduïda i un gran coneixedor de les necessitats sobre adaptabilitat i dificultats d’accessibilitat de les nostres places i carrers.

“Penso que Amposta ha d’assolir ser una ciutat lliure d’obstacles físics que limitin o impedeixin la capacitat de moviment de les persones discapacitades, amb mobilitat reduïda o qualsevol altra limitació. Des de sempre he volgut col·laborar, indistintament del polític que hi hagi, però el cert és que mai he trobat en cap alcalde la disponibilitat per fer-ho possible i veig en Francesc Miró la persona que ho farà possible des de l’alcaldia, perquè hi creu i ha estat treballant aquests 4 anys insistentment en  l’Accessibilitat Universal”  ha afirmat Pedro Castillo.

“Pedro és un gran coneixedor de les mancances d’accessibilitat que patim a la nostra ciutat, ja que porta molts anys treballant  i fent una diagnosi dels punts que no compleixen la normativa i per tant es fa necessari un pla de mobilitat sobre accessibilitat. Vull  agrair-li la seva predisposició i implicació en formar part del meu equip que vol millorar substancialment l’accessibilitat d’Amposta.”, ha emfatitzat Francesc Miró.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -