14.3 C
Amposta

El PSC d’Amposta acusa Adam Tomàs de governar de forma “totalitària”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El PSC d’Amposta acusa el govern d’Adam Tomàs de “governar d’una manera totalitària” i “excloent” i apunten que en “política no tot s’hi val per molta majoria absoluta que tingui”. Acusen el govern d’Amposta d’impostar un nou reglament per determinar els habitatges desocupats a l’efecte d’incorporar-los al mercat de lloguer. Un reglament que denuncien que no ha estat consensuat ni s’ha presentat amb el temps suficient perquè els grups de l’oposició el poguessin estudiar i fer aportacions.

″Un cop més l’alcalde ha volgut començar la casa per la teulada i el que farà amb aquest reglament és castigar amb sancions a aquells propietaris que no treguin a lloguer els seus pisos, en compte de fer realitat aquella moció nostra, que es va aprovar a l’octubre per unanimitat, en la que l’Ajuntament es comprometia a fer un programa d’ajuts a la rehabilitació d’habitatges buits. Aquest és el primer pas perquè hi hagin habitatges al mercat, per tal de regenerar el parc d’habitatges vells de la nostra ciutat, i a canvi els propietaris destinarien aquests habitatges a lloguer social amb preus taxats i amb garantia de cobrament del lloguer″, ha afirmat Francesc Miró.

Acusen l’alcalde d’Amposta de perjudicar la ciutadania, de poca humilitat i de supèrbia en els plens. A més, anuncien una moció que vol “augmentar els atractius d’Amposta” instal·lant un gran rètol amb el nom de la ciutat que volen encomanar als alumnes de l’Escola d’Art i Disseny. En relació, els socialistes dubten que si finalment és acceptada, s’acabi realitzant.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -