14.3 C
Amposta

El PSC celebra l’acte central de campanya a les Terres de l’Ebre amb Salvador Illa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dissabte passat al Centre Cívic de Ferreries, a Tortosa, va tenir lloc l’acte central del PSC de les Terres de l’Ebre, amb Salvador Illa. L’acte va comptar a la intervenció de Mercè Pedret, alcaldessa de Benifallet i Castor Gonell, alcalde de Sant Jaume d’Enveja.

En la seua intervenció l’alcaldessa de Benifallet va posar en valor la feina feta pels alcaldes i alcaldesses socialistes del territori, posant èmfasi en els pobles petits i “el paper que desenvolupen al territori, de cohesió i pervivència de les Terres de l’Ebre”.

Castor Gonell va defensar el paper del PSC en les institucions com el Parlament en què els socialistes “fan una política útil, com a exemple més palmari han estat els Fons de Transició Nuclear”. “600 milions d’euros que arribaran a les Terres de l’Ebre per la tenacitat del PSC i pel consens que hem sabut cerca perquè finalment s’acabés aprovant la llei, tot i els entrebancs d’ERC que no han parat de posar bastons a les rodes”, va dir Gonell.

El PSC encara aquestes eleccions amb “optimisme, força i orgull”, com va manifestar Salvador Illa: “Optimisme perquè hem de posar en marxa les Terres de l’Ebre. Amb orgull perquè els alcaldes, alcaldesses, regidores i regidors tant al govern, com a l’oposició han fet una bona feina. Perquè han estat al costat de la gent, aportant solucions i no defugin de la responsabilitat que tenen com a electes, afrontant les dificultats i no posant-se de perfil com en fan altres. I amb força per la gent que ens acompanya, que creu amb el projecte del PSC pels pobles i ciutats de les Terres de l’Ebre”.

El PSC ha augmentat significativament el nombre de candidatures de les 25 de les anteriors municipals a les 37 actuals comptant amb les EMD. Salvador Illa va acabar la seua intervenció fent una crida a la mobilització. “Tenim per força els nostres valors, les nostres conviccions. Hem d’explicar als veïns i veïnes les propostes, el treball que cal fer als municipis per encarar amb força els reptes dels anys vinents Una crida a la gent que ens vota, als que en altres ocasions ens votaven i van deixar de votar-nos les últimes municipals i als que no ens han vist mai com una opció. El PSC som la força útil per generar prosperitat, per això apel·lem a què votin als nostres candidats i candidates el 28 de maig”, va concloure.

Acte central PSC Terres de l’Ebre a Tortosa

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -