14.3 C
Amposta

El projecte Residencial SB Porta Tortosa crearà més de 100 nous llocs de treball

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Redacció,. Aquest dilluns es va presentar el Residencial SB Porta Tortosa, una promoció d’obra nova de la promotora SB Inmobiliaria, que pretén convertir-se en l’edifici plurifamiliar de referència a Tortosa.

L’obra, que pretén arrencar abans de l’estiu i entregar pisos l’últim trimestre de 2020, compta amb 14 plantes, un total de 56 habitatges, de tres i quatre dormitoris, a més de quatre dúplex, ubicats a l’última planta. Aquests habitatges s’ofereixen amb tres opcions de personalització, disseny d’interiors i màxima qualitat d’acabats.

Segons l’alcaldessa Meritxell Roigé, “aquesta aposta per la ciutat s’ha vist reflectida no només en la dignificació d’un barri sinó també en la creació d’un centenar de nous llocs de treball”. Roigé apunta  que també s’ha permès que SB Immobiliària portés dues operadores de primer nivell a Tortosa com són les empreses AKI i Bon Preu.

El Residencial SB Porta Tortosa, amb una arquitectura d’avantguarda, és una promoció respectuosa amb el medi ambient i serà el primer edifici de la província amb Qualificació Energètica A. Aquest segell és la màxima certificació possible en habitatges i assegura que l’edifici integra tots aquells requisits constructius que permeten reduir considerablement les emissions de CO2 derivades del consum, a més de significar un estalvi econòmic per als seus residents.

Tota la informació, plànols i renders de la nova promoció estan l web oficial www.sbportatortosa.com on l’usuari pot configurar el seu pis a mida i veure la vista panoràmica de cadascun dels habitatges.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -