14.3 C
Amposta

El pilot ebrenc Adam Raga, primer a la competició d’Andorra del Campionat Mundial de Trial

El més vist

El pilot d’Ulldecona Adam Raga (TRS Motorcycles) va tornar a guanyar una prova del Campionat del Món a l’aire lliure al gran dominador dels últims anys, Toni Bou. Raga s’ha imposat en el primer dia de la prova ‘andorrana’ del Campionat del Mundial de trial a l’aire lliure que es disputa en Sant Julià de Lòria.
El pilot del TRS Motorcycles va repetir la gesta del segon dia de competició a Isola 2.000 i va aconseguir la victòria per un 50 a 56. Esta vegada, Toni Bou va acabar segon, no com a França, i va poder mantenir el lideratge de la classificació general. A Isola 2.000 va ser superat per Jaime Busto.

Toni Bou, que competia a casa, va començar dominant les dues primeres pispes per 19-20 i 13-17. El pilot de Repsol Honda Team va afrontar l’últim dels tres passos per les deu zones que formen el recorregut amb cinc punts de penalització d’avantatge, però l’últim pas no se li va donar res bé a Bou i va sumar 24 punts pels 13 d’Adam Raga. El resultat final va ser de 50 a 56.

Un resultat de xifres altes que va mostrar la gran dificultat del recorregut de la prova andorrana. El podi el va completar el pilot de Vigo Jorge Casales amb 73. Va superar en la lluita de la tercera posició a Gabriel Marcielli i el britànic James Dabill. Jaime Busto va patir moltíssim i va acabar sisè.

Font: Sport