Tots els gols

El Perelló deixa escapar una oportunitat més

Els del Baix Ebre donen més emoció a la tercera catalana i desaprofiten l'oportunitat d'anar líders en solitari

Tot i la irregularitat els groc i negre, només han guanyat un partit de cinc, tenien l’oportunitat de preparar la pròxima jornada amb la condició de líder en solitari, ja que a hora de partit, tots els seus rivals directes havien disputat els respectius partits, la majoria, punxant, ja que només dels quatre primers el flix aconseguia puntuar aquesta jornada. Per altra banda la Cava necessitaria treure alguna cosa en positiu de l’encontre, ja que en les ultimes 8 jornades, no han aconseguit sumar de 3.

El partit seria intents i de domini altern, però seria la Cava qui materialitzaria les ocasions, i ho faria ben aviat, tot i fallar un penal al minut 8 tres minuts després Ferran materialitzaria després d’una indecisió defensiva del perelló, la Cava es faria gran davant la situació i al minut 32 seria Joan Mars el que marcaria per al conjunt cavero. A partir d’aquí el Perelló es veuria obligat a estirar línies i fruit d’això pujaria el primer del conjunt Perellonenc obra de Jusi.

A la segona part el Perelló sortiria més ben posat però a la contra Brigi ficaria pols a les intensions Perellonenques aprofitant una altra indecisió defensiva per a materialitzar el 3-1. El Perelló seguiria donant guerra i a partir del 70 començaven a donar fruit el joc, seria Dani Saez el que establiria el 3-3 amb dues dianes. Un partit que fins al final s’hagués pogut decantar cap als dos costats, però finalment un punt per a cada equip.

La cava necessita sumar al camp de l’Olímpic, per intentar treure el neguit d’estar en zones de compromís el més aviat possible, mentre que el Perelló viatjarà a la Ventonella, partit que serà decisiu, d’aquests que valen més de tres punts.

Jordi Brull és el director esportiu del conjunt Perellonenc:

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close